• ХХII конференція користувачів ESRI в УкраїніЦе була визначна подія для нашої компанії, адже нам виповнилося 25 років, саме стільки часу ми представляємо американського лідера в галузі ГІС технологій на українському ринку.
  • ХХII конференція користувачів ESRI в Україні, план заходівКонференція присвячена застосуванню геоінформаційних технологій ArcGIS у різних сферах державного управління та бізнесу в Україні. Зокрема, буде розглянуто такі напрями, які дають переваги використання ГІС у розробці інвестиційних проектів, управління розвитком територій, в умовах децентралізації, розвитку ЖКХ, галузеві проекти з використанням технологій компанії ESRI, як інструменти збору, обробки даних та моделювання процесів.
 
 
  • Безпека перш за всеВ сучасному світі підприємства все частіше орієнтуються на те, як забезпечити громадську безпеку.
 
 
  • Конференція Esri в Сан-Дієго8 липня у Сан-Дієго, штат Каліфорнія, відбудеться наймасштабніша конференція геоінформаційних технологій – «ESRI UC 2019». Головними доповідачами 2019 року будуть Джейн Гудолл, Едвард Осборн Вілсон та Стефано Тоскано.
  • Новини зі світу ГІС технологійКомпанія Transform нещодавно зустрілась з кількома клієнтами на заході Microsoft, присвяченому новим тенденціям в області даних і штучного інтелекту (AI).
 
 
  • Перший регіональний Форум місцевого лідерства “Змінимо Україну разом”16 червня в м. Сєвєродонецьку відбувся Перший регіональний Форум місцевого лідерства “Змінимо Україну разом”. Завдяки високому рівню організації та цікавим доповідям подія залишила найкращі враження. Серед двох сотень учасників були вищі посадові особи Луганського регіону, представники міжнародних організацій (DESPRO, UNICEF, ПРООН) та міністерств, очільники місцевих громад, районних, міських та сільских рад.
 
 
 
  • Міжнародний конгрес і Технічна виставка «ЕТЕВК-2017»ЕСОММ Со спільно с компанією Євротелеком та компанією DHI прийняли участь у одинадцятому Міжнародний конгресі і Технічній виставці «ЕТЕВК-2017» (Екологія, технологія, економіка, водопостачання, каналізація), яка відбулася 12-16 червня у м. Чорноморськ, Одеська обл.