Використовуйте міць просторового аналізу

Esri допомагає енергетичним компаніям досягати бізнес-цілей в рамках організації, від визначення до вилучення нових ресурсів для поліпшення ефективності і збільшення доходів. Потужні аналітичні інструменти допомагають користувачам бачити взаємозв`язки і закономірності, відповідати на складні питання і приймати кращі рішення. Сила і безпеку платформи ArcGIS Esri дає всім співробітникам компанії географічне бачення для знаходження перспектив, побудови інфраструктури, підтримки активів, планування проектів, допомоги клієнтам і управління ризиками.

« З метою поліпшення процесу прийняття рішень керівництву необхідно мати загальну операційну картину, підтримувану як корпоративним підходом, так і потужною платформою ГІС. »
« Головний бригадир Ріккі Гіббс, CONSOL Energy »

 


Історії успіху

 
Gulfport Energy економить час і гроші з ArcGIS

Gulfport Energy – незалежна компанія з розвідки і видобутку нафти і природного газу, розташована в Оклахома-Сіті, штат Оклахома. Щоб краще обслуговувати своїх акціонерів, компанія використовує технологію для зниження витрат, поки ринок насичується і готується до неминучого спаду. Gulfport ставить ГІС в основу багатьох найважливіших заходів та операцій, що проводяться в офісі та на місцях.

 
Range Resources оцифровує історичні дані про свердловинах для планування

Range Resources оцифровує карти, що містять польові дані про 86000 свердловинах в сланцевому родовищі Marcellus Shale. Використовуючи саме обслуговується ГІС платформу, вони поширюють ці дані по всій компанії для планування буріння свердловин і зниження ризику впливу на навколишнє середовище.

 
Колумбія розгортає нафтовидобувну корпоративну ГІС

Ecopetrol S.A. – національна нафтова компанія Колумбії побудувала корпоративну платформу для створення центрального відображення операцій. Це допомогло персоналу краще управляти свердловинами, землями, трубопроводами, інфраструктурою і розподілом.

 
ГІС платформа Witt O`brien`s покращує операції управління надзвичайними ситуаціями

Компанія Witt O`Brien`s інтегрувала Командний систему пригод Incident Command System (ICS) з онлайн ГІС платформою Esri. Результатом стала загальна операційна картина, яка поліпшила можливості взаємодії мульти-відомчих команд реагування через захищений хмарний ГІС сервіс.


Відео