Esri User Conference

Найбільша у світі ГІС-конференція

15–19 липня 2024 | Сан-Дієго, Каліфорнія

ГІС — об’єднуємо наш світ
Використовуючи спільну мову географії, ми можемо побудувати інклюзивність і співпрацю, цілісно підходити до викликів і надавати людям і організаціям можливість змінювати світ.

.

Прийняти участь у пленарному засіданні
Приєднуйтеся до президента Esri Джека Денджермонда, який ділиться своїм баченням того, як спільна мова географії може об’єднати нас для створення більш стійкого, пов’язаного світу. Вчіться у лідерів думок і презентацій і демонстрацій реальних користувачів.

Відкрийте для себе конференцію користувачів Esri
Надихайтеся лідерами галузі та колегами з усього світу. Досліджуйте галерею карт, спілкуйтеся з технічними експертами Esri та дізнавайтеся про найновіші продукти та рішення на Expo та Esri Showcase. Встановлюйте зв’язки та застосовуйте нові ідеї до власних проектів.

Зустрітися зі спонсорами та експертами
Дізнайтеся, як наші спонсори та експоненти позитивно впливають на свої галузі. Отримайте відповіді на свої запитання та відкрийте для себе продукти та послуги на базі ГІС.

Спілкуйтеся з колегами та експертами
Спілкуйтеся з користувачами та експертами з ГІС, щоб обмінюватися ідеями та обговорювати нові концепції. Дізнайтеся про геопросторові рішення, які вони використовують для подолання труднощів і покращення робочих процесів.

Залишити відповідь